מפת חלקי הבשר

 

מספר 1 - ורד הצלע/ אנטריקוט

מספר 2  - צלעות / ריפען

מספר 3 - חזה / ברוסט

מספר. 4 - כתף מרכזי

מספר 5 - צלי כתף / צלי

מספר 6 - פילה מדומה/ פלאש

מספר 7 - מכסה הצלע

מספר 8 - שריר הזרוע / פולן

מספר 9 - קשתית/ שפונדרה/ אסאדו

מספר 10 - צוואר

מספר 11 - סינטה/ מותן [חלק אחורי]

מספר 12 - פילה [חלק אחורי]

מספר 13 - שייטל/ כנף העוקץ [חלק אחורי]

מספר 14 - אווזית/ קאצ'ה [חלק אחורי]

מספר 15 - צ'אק/ ירכה [חלק אחורי]

מספר 16 - כף [חלק אחורי]

מספר 17 - פלדה/ כסליים [חלק אחורי]

מספר 18 - שריר אחורי/ פולי [חלק אחורי]

מספר 19 – ויסבראטן/ ראש ירכה [חלק אחורי]
 

תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: