מתן אברהמס

מתן אברהמס העומד בראש מסעדת "הדסון" נחשב לאחד מאנשי הבשר המובילים בארץ בעל ידע מעמיק הנוגע בכל חי וציפורת.

הוא נולד בבית הלל, תמיד אהב לבשל אבל טיול ביפן הוא שהצית בו את להבת המטבחים. החל את דרכו בלחם ארז ומשם המשיך הלאה, התמחה במסעדות בלונדון, למד היטב את מפת הנתחים, והוסיף לה נקודות ציון משל עצמו.
 

בסדנאות של 'שף-מנטור' ילמד אברהמס את כל הסודות והטכניקות שיאפשרו לכם לטפל היטב בבשר, להיטיב בבחירת הנתחים ובדרך העשייה המתאימה להם. יעשה סדר בין רצוי לפחות, בין מה שחשוב לבין מיתוסים, יקנה כלים בדרך להצלחה, כזו שתצמצם את המרחק מהמטבח הביתי להיכלי הגריל.

קורסים ללימודי בישול ואפיה מהבית

רכוש מנוי היום

השיעורים של מתן אברהמס

השפים שלנו

תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: