אפרת ליבפרוינד

אפרת ליבפרוינד היא שפית וקונדיטורית ברמה הגבוהה ביותר, מרצה בבתי ספר מובילים לבישול בארץ ובניו-יורק, בעלת עסק לייצור פטיפורים ועוגות ויטרינה בסגנון צרפתי, בעלת טורי בישול פופולאריים בעיתונים בארץ ובחו"ל, וערכה את המגזין הקולינרי הנחשב 'בופה'.

את השכלתה המקצועית רכשה ליבפרוינד בבתי הספר המקצועיים והיוקרתיים ביותר בעולם למקצועות הבישול והקונדיטוריה, שם למדה טכניקות אפייה ייחודיות אותן היא מעבירה בעיתונים פופולאריים וב- 7 ספרי בישול וקונדיטוריה רבי מכר שכתבה.

אפרת ליבפרוינד נחשבת לשם ודבר בתחום הקונדיטוריה והאפייה, בסדנאות 'שף-מנטור' היא תעביר סדנאות אפיה ושוקולד שבהן היא תגלה את כל הסודות של עולם הקונדיטוריה, ותלמד אתכם צעד אחר צעד כיצד לאפות ולייצר מאכלים שנראים מסובכים ביותר בצורה קלה, על ידי טכניקות ייחודיות. יש בהחלט למה לצפות.

קורסים ללימודי בישול ואפיה מהבית

רכוש מנוי היום

השיעורים של אפרת ליבפרוינד

השפים שלנו

תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: