אורי שפט

אורי שפט הוא מגדולי ומשפיעי האופים בישראל. בן לזוג עולים מדנמרק שגדל בתוך אדי האפיה של אימא. סיים תואר ראשון בביולוגיה ונסע לשלוש שנות לימוד של אפייה בדנמרק, שמהן חזר גדול בתורה.

היום בבעלותו שש מאפיות בישראל ועוד שתיים בניו יורק, שם הניו יורק טיימס הכתיר את הבבקה שוקולד שלו לעוגת השמרים הטובה בעיר. סדנאות האפייה שלו מלאות תמיד, ושני ספרים שפרסם, בארץ ובחו"ל, זכו להצלחה גדולה. 

שף-מנטור גאה להציג בפניכם את סדרת הסרטונים של האופה והקונדיטור אורי שפט שתמלא את הבית שלכם בריח חם, תגרש כל חשש ממפגש עם בצק, תעלה את החלות ואת לחם החול לשיאי מטבח חדשים.

קורסים ללימודי בישול ואפיה מהבית

רכוש מנוי היום

השיעורים של אורי שפט

השפים שלנו

תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: