מיכל גולדי

מיכל גולדי, מגיל צעיר כבר הרגישה שהיא נמשכת למטבח, אבל החיים הובילו אותה ללימודי ביוטק בתחום המדע. 

לפני מספר שנים מיכל החליטה להפוך את האהבה שלה למשהו מקצועי יותר, והחלה ללמוד קונדיטוריה באופן רציני בארץ ובניו יורק, כאשר הידע שלה מתחום המדע עוזר לה להבין ולהסביר איך לשלב חומרים נכון, אילו טמפרטורות מתאימות לכל חומר, אילו חומרים נמסים במים...

בשף מנטור, תעביר מיכל סדנאות בתחום הקונדיטוריה, עם דגשים על חומרי הגלם וכל השלבים החשובים בדרך לעוגה מוצלחת על מרכז השולחן. כי כשתביני לא רק מה עושים אלא למה עושים, אז בטוח תצליחי.

 

קורסים ללימודי בישול ואפיה מהבית

רכוש מנוי היום

השיעורים של מיכל גולדי

השפים שלנו

תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: